Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Lijst van producten per merk Ligier

Ligier Groupe est un constructeur automobile français essentiellement spécialisé dans la construction de voiturettes sans permis. Ligier est aussi connu depuis 1969 comme constructeur de voitures de course, avec notamment une forte implication dans le championnat du monde de Formule 1 entre 1976 et 1996.

Constructeur automobile français de voiture sans permis reconnu pour son savoir-faire depuis plus de 40 ans, LIGIER GROUP est désormais le leader sur le marché européen des quadricycles légers. Sous l’égide des marques Ligier, Microcar et Ligier Professional, le groupe propose au grand public et aux professionnels du transport, des voitures sans permis ou des utilitaires électriques.

 • Nieuw

€ 0,00
Tire 145/70/r13 13 centimeter

BAND 145/70/13 Deze 145/70/R13 13 inch band is zeer betrouwbaar en geeft uw auto een zeer goede grip. De uitstekende prijs/kwaliteitverhouding maakt het tot een van onze paradepaardjes en zal zelfs de meest veeleisende gebruiker tevreden stellen.
€ 50,32
Band 155/60/r15 15 inch

Banden 155/60/15 De controle van de banden op uw auto zonder rijbewijs is essentieel, denk aan het regelmatig controleren van hun staat, dat zal u een betere wegligging te bieden. Daarom biedt piecesanspermis u aan om uw banden te vervangen tegen een lagere kostprijs met kwaliteitsonderdelen.
€ 63,42
Reel 2 zoon lombardini ondersteuning

2 DRAADS LAADSPOEL Als u uw laadspoel voor uw motor moet vervangen Lombardini dit deel is voor jou gemaakt! Dit originele onderdeel heeft 2 draden, een gegeven om rekening mee te houden bij het bestellen.
€ 79,56
Clé de filtre à huile 3 mâchoires

Voor alle auto's zonder rijbewijs Vereenvoudig je olieverversing met onze aanpasbare 3-klauw oliefiltersleutel voor alle auto's zonder rijbewijs. Onze sleutel is ontworpen om op verschillende oliefilters te passen en biedt een stevige, stevige grip voor het eenvoudig verwijderen en plaatsen van het oliefilter. Onze ergonomisch ontworpen sleutel maakt het gemakkelijk om onder de motorkap te werken, zodat je zonder gedoe het nodige onderhoud kunt uitvoeren. Bestel vandaag nog om olie verversen makkelijker te maken en je hatchback optimaal te laten presteren Afmetingen: 63 -120 mm
€ 13,01
4 achter pads

LIGIER NOVA / XTOO Deze achterremblokken zullen zeer gemakkelijk passen op Ligier Nova en XTOO. Piecesanspermis nodigt u ook uit om te raadplegen de voorste remblokken voor uw model. Als u niet zo handig bent, kunt u ons montageblad raadplegen om u te helpen uw remblokken te vervangen.
€ 11,60
Rem voordat ligier ixo brochure

LIGIER IXO - JS50 - JS RC, Chatenet CH26 - CH28 - CH30 - CH32 - CH33, JDM Roxsy - Xhéos en Bellier Jade Deze voorremblokken zijn aanpasbaar op Ligier IXO - JS50 - JS RC, Chatenet CH26 - CH28 - CH30 - CH32 - CH33 (GIMEC schijfrem), JDM Roxsy - Xhéos en Bellier Jade. Zij werden uitgewerkt met inachtneming van de Europese normen om een degelijke conformiteit te garanderen voor de veiligheid van de klanten. Vind al onze producten voor Ligier , ChatenetJDM en Bellier op stukjes sperma.
€ 13,61
48V oplaadkabel JS48N1V2

Ligier Be Sun 48V oplaadkabel voor Ligier Wees Sun electric Vervang uw batterijlader kabel voor Ligier Wees zon met Piecesanspermis.fr
€ 12,10
Écrou 8 mm multi-usage

Aixam Bellier Microcar JDM Ligier Grecav Casalini Minauto Chatenet, , , , , , , , Dué Zorg voor de stevigheid en veiligheid van je voertuig met onze aanpasbare moer van hoge kwaliteit. Onze moer is ontworpen om perfect aan te passen aan verschillende onderdelen van je auto en garandeert een robuuste en betrouwbare montage. Onze aanpasbare moer is compatibel met verschillende modellen kentekenvrije auto's en is het essentiële accessoire voor het behoud van de integriteit van verschillende onderdelen van je voertuig. Bestel vandaag nog en rij met vertrouwen, wetende dat je voertuig veilig gemonteerd is 8 mm moer voor verschillende toepassingen.
€ 2,27
Riem dimmer voor ligier ambra

LIGIER AMBRA Dit product is een aanpasbare riem, ontworpen voor de Ambra van de fabrikant Ligier . Mocht u zich zorgen maken over de montage, raadpleeg dan onze handleidingen hiervoor.
€ 37,31
Dimmer voor ligier xtoo riem

LIGIER XTOO Als de riem op uw Ligier XTOO vervangen moet worden en u wilt geld besparen, dan is dit aanpasbare onderdeel voor u gemaakt! Inderdaad, met een goede prijs en een eenvoudige montage, zal deze referentie u tevreden stellen.
€ 29,14
Courroie de distribution Lombardini DCI

Motor Lombardini DCI LDW 442 en LDW 492 Deze gordel is uitsluitend ontworpen voor auto's zonder rijbewijs die zijn uitgerust met een motor Lombardini DCI (LDW 442 / 492). Het bestaat uit 124 tanden. Vervang uw riem snel om breuk in het bovenste deel van uw motor te voorkomen
€ 29,14
Courroie adaptable Lombardini Focs et Progress

Motor Lombardini Focs en Progress Dit onderdeel is alleen compatibel met auto's zonder rijbewijs die zijn uitgerust met een motor Lombardini Focs of Progress. Deze aanpasbare distributieriem vervangt gemakkelijk uw oude versleten of kapotte distributieriem tegen een discountprijs.
€ 25,11
 • Promo!
Starter lombardini aanpasbaar - 5840209

Starter lombardini aanpasbaar voor vliegwiel met 73 tanden Deze starter is gewijd aan voertuigen zonder rijbewijs met een motor Lombardinizoals Microcar Virgo (2 en 3) en MC1 / MC2, alsmede vele voertuigen van de Ligier. Het vliegwiel van uw vsp moet 73 tanden hebben om compatibel te zijn met deze starter.
€ 100,58 € 190,58
 • Promo!
Aanpasbare motorstarter Lombardini ( 90 tanden )

Starter Lombardini aanpasbaar 90 tanden Deze starter is speciaal ontworpen voor voertuigen zonder vergunning die zijn uitgerust met een motor Lombardini zal je een zeer efficiënte start geven.
€ 100,58 € 190,58
 • Promo!
Spanrol

Aanpasbare distributieriemspanner Deze distributieriemspanner is ontworpen voor de motor Lombardini Focs LDW502 motor. Dit onderdeel zorgt voor de spanning van uw riem, het breken ervan kan leiden tot het uitvallen van uw motor.
€ 34,38 € 58,38
Aansluiting motoroliefilter Lombardini

Aansluiting motoroliefilter Lombardini Deze oliefilterstekker is aanpasbaar aan verschillende motoren van het merk Lombardinis, zoals de Lombardini 523 benzine, de 502 diesel en de DCi 442 en 492.
€ 9,58
Trommel achterzijde ligier / jdm / chatenet

LIGIER 162 / AMBRA / NOVA - CHATENET STELLA / MEDIA / BAROODER - JDM TITANIUM 1-2 Deze achtertrommels zijn speciaal ontworpen voor sommige modellen van Ligier , Chatenet en JDM . Andere modellen van karren zijn uitgerust met remschijven en remblokken aan de achterzijde die u op onze site kunt raadplegen. Het is sterk aan te bevelen beide trommels te vervangen. Centrum afstand: 100mm
€ 90,15
 • Promo!
Barrière schok achterzijde ligier ixo

LIGIER IXO Voor elke vervanging van uw achterbumper op een Ligier IXO, zoek niet verder, dit onderdeel is de beste keuze! Inderdaad, met dit gemakkelijk te monteren onderdeel en een optimale kwaliteit, is het moeilijk om weerstand te bieden aan zijn discount prijs!
€ 79,83 € 99,83
 • Promo!
Achterbumper LIGIER JS50

Ligier JS 50 Deze bumper, in ABS kwaliteit, is speciaal ontworpen voor de Ligier JS50. Hij past perfect op uw auto. Als uw auto zonder rijbewijs beschadigd is, is dit onderdeel voor u gemaakt. Bovendien met deze kortingsprijs, zult u zeer tevreden zijn.
€ 79,83 € 99,83
Achterbumper Ligier JS50 en JS50 L (fase 2/3)

Achterbumper Ligier JS50 en JS50 L (fase 2 en 3) Uw Ligier JS50 verdient het beste op het gebied van carrosserie, dus kies voor onze bumper van gelijkwaardige kwaliteit als het origineel, maar tegen een lagere prijs.
€ 115,96
Achterbumper Ligier JS50 Sport (fase 1)

Achterbumper Ligier JS50 Sport (fase 1) Moet u uw achterbumper vervangen na een aanrijding of ongeval? Wij bieden u deze bumper speciaal ontworpen voor de Ligier JS50 model Sport fase 1
€ 115,96
 • Promo!
Pare chocs arrière Ligier JS50 (phase 2)

Achterbumper Ligier JS50 Sport (fase 2) Moet u uw achterbumper vervangen na een aanrijding? Wij bieden u deze achterbumper voor Ligier JS50 fase 2 met korting.
€ 89,99 € 119,99
 • Promo!
Barrière voor ligier nova achterzijde schokken

LIGIER NOVA De achterbumper voor Ligier NOVA is een van onze beste producten: uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, het is zeer gemakkelijk aanpasbaar Wij hebben veel onderdelen voor uw auto, bekijk onze catalogus!
€ 79,83 € 99,83
 • Promo!
Barrière voor xtoo rear shock 2

LIGIER XTOO 2 (van CHASSIS N° 4961) De achterbumper van uw Ligier XTOO 2 vervangen moet worden? Deze geweldige bumper die wij u aanbieden zal deze rol perfect vervullen. Het is niet alleen afgeprijsd, maar ook van zeer goede kwaliteit.
€ 79,83 € 99,83
 • Promo!
Barrière voor ligier xtoo max achterzijde dempers

Dankzij deze prachtige achterbumper, zult u in staat zijn om uw wagen te repareren Ligier XTOO R. Het ontwerp maakt het gemakkelijk aanpasbaar. Het is zeer solide en wij stellen het u voor aan verminderde prijs
€ 79,83 € 99,83
 • Promo!
Bumper achter ligier xtoo r

Als u de achterbumper van uw Ligier XTOO R SPORT, dit is het ideale onderdeel. Dankzij dit, zal uw auto een tweede wind hebben. Veel andere onderdelen voor uw auto zijn beschikbaar in onze catalogus, raadpleeg hem!
€ 79,83 € 99,83
 • Promo!
Ligier kussai rs achterbumper

Achterbumper voor Ligier XTOO RS Om de achterbumper van uw auto zonder rijbewijs te vervangen Ligier Xtoo RS, kies voor dit ABS kwaliteitsmodel dat voldoet aan de Europese normen. En zoals altijd, Piecesanspermis.fr biedt u de laagst mogelijke prijs op dit soort product. Al onze lichaamsdelen zijn rauw. Ze moeten in de grondverf worden gezet en worden geverfd in de kleur van uw voertuig.
€ 79,83 € 99,83
 • Promo!
Barrière schokken achterzijde ligier xtoo s

LIGIER XTOO S 2 uitlaatopeningen Als u een Ligier XTOO S met 2 uitlaat uitlaten, deze achterbumper is voor jou! Met een optimale kwaliteit en een voordelige prijs, is deze achterbumper zeker de moeite waard.
€ 74,83 € 99,83
 • Promo!
Barrière schokken achterzijde ligier xtoo s

LIGIER XTOO S behalve SPORT-model (alleen 1 uitlaat) moet u de achterbumper van uw auto zonder rijbewijs vervangen Ligier XTOO S ? Dit is het onderdeel dat je nodig hebt! Ontworpen voor optimale sterkte, heeft deze bumper ook het voordeel dat hij tegen een discountprijs wordt aangeboden.
€ 79,83 € 99,83
Achterdek (vast deel) Ligier JS50L en Microcar MGO 3, 4/5 en 6

Ligier JS50L fase 1, 2, 3 en Microcar MGO3, 4/5 en 6 Vinden in onze catalogus dit originele achterdek dat is het vaste deel op het niveau van uw stam (achter de bestuurder en passagier zetels) aan kortingsprijs op Piecesansqpermis.fr
€ 61,00
Achterdek kabel Ligier, Microcardué

Ligier Ixo, JS50, JS50L, Microcar MGO1, 2, 4/5, 6, M8, Dué 2, 3/5, 6 Zorg ervoor dat uw achterklep goed opengaat met onze originele achterklepkoorden voor VSP-modellen Ligier, Microcar en Dué
€ 5,95
Achterdek Ligier JS50L, Microcar MGO3, 4/5, 6

Ligier JS50L (fase 1), Microcar MGO3, 4/5, 6 Vervang uw achterdek van Ligier en Microcar met onze nieuwe en originele onderdeel aan de beste prijs op Piecesanspermis.fr
€ 55,36
Achterdekas Ligier, Microcardué

Ligier Dué, Ixo, JS50, JS60, JSRC, Microcar MGO1, 2, 3, 4/5, 6, M8, F8C, Dué 2, 3/5 en 6 Deze achteras wordt aangeboden tegen een scherpe prijs zodat u uw VSP merk kunt repareren Ligier, MicrocarDué tegen lagere kosten
€ 3,63
Achterdemper Bellier Docker

Achterdemper Bellier Docker De achterste uitlaatdemper is na verloop van tijd onderhevig aan corrosie en lekt. Vervang hem zo snel mogelijk door ons uitlaatonderdeel van OEM-kwaliteit voor Bellier Docker
€ 103,35
Joint de hayon arrière Ligier Nova, XTOO1,2, XTOO R, RS, S, Max,Ixo

Ligier Nova, XTOO1, XTOO2, XTOO R, RS, S, Maxixo Is uw achterklep niet meer helemaal dicht? Vervang uw achterklepdichting zo snel en economisch mogelijk met ons nieuw en aanpasbaar onderdeel van gelijkwaardige kwaliteit als het originele.
€ 45,27
Laadklep balk voor Ligier JS50

Ligier JS50 fase 1 Werkt uw elektrische vergrendelingsharnas van de achterklep niet meer? Denk na over het vervangen van dit goedkope elektrische onderdeel door onze aanpasbare harnas voorgesteld op onze website Piecesanspermis.fr
€ 23,29
Faisceau de hayon pour Ligier JSRC, Dué coupé et Microcar F8C

Ligier JSRC, Microcar F8C en Dué coupé met motor Lombardini DCI en Progress Heb je geen elektriciteit achterin je auto? Het is waarschijnlijk je harnas dat vervangen moet worden. Piecesanspermis.fr biedt u deze achterklep harnas voor Ligier JSRC, Microcar Dué coupé en F8C tegen de beste prijs.
€ 39,33
Laadklep balk voor Microcar MGO 1 / 2

Microcar MGO 1 / 2 Heb je een elektrische storing in je achterklep? Doen je achterlichten het niet meer? Denk aan het controleren van de achterklep harnas van je wagen. Een kabelboom met gescheurde of beschadigde draden kan zijn rol als stroomgeleider niet meer spelen.
€ 42,35
Achterklep slot Chatenet, Ligier, Microcar en JDM

Ligier Dué Coupe, JS50 en JS50 L (fase 2 & 3), Microcar Dué Coupe, MGO1, MGO2, F8C, Chatenet CH26, CH28, CH32, SporteevoJDM Abaca, AloesRoxsy en Xheos Kan je je achterklep niet meer dicht doen? Vervang uw achterklep slot met ons nieuw en origineel onderdeel voor VSP merken Chatenet, Ligier, Microcar en JDM.
€ 55,41
Achterklepschakelaar Chatenet, Ligier, Microcar en Casalini

Elektrische achterklep opener voor Chatenet, Ligier, Microcar en Casalini De bediening van uw achterklepopening is een elektrisch onderdeel dat door slijtage niet meer operationeel kan zijn en zo de toegang tot uw kofferbak kan blokkeren, overweeg dan vervanging van dit onderdeel.
€ 30,15