Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Lijst van producten per merk Grecav

Grecav était un constructeur italien d'automobiles et de machines agricoles de Gonzaga. L'entreprise avait produit, entre autres, des véhicules automobiles légers. 

L'entreprise a été fondée en 1964 par Cav. Bruno Grespan par la fusion de deux sociétés ; Fratelli Grespan Snc (fondée en 1956) et Cavalletti Snc (fondée en 1922).

 

En 2013, suite à des problèmes financiers et à une gamme qui n’a pas su se renouveler, l’entreprise a été déclarée en faillite par le tribunal de Mantoue. 

Pour autant, il reste un certain nombre de véhicules Grecav en circulation, c’est pourquoi Piecesanspermis continue de commercialiser les pièces Grecav.

Achterzijde bumper grecav eke 1e versie

Grecav achterbumper Eke 1e versie De Grecav achterbumper voor voertuigen zonder rijbewijs Eke Moet de eerste versie veranderd worden? Met dit speciale ABS-kwaliteitsmodel ziet uw auto er weer fantastisch uit! Zijn lage prijs zal u overtuigen. Onze lichaamsdelen worden ruw geleverd, om gegrond en geverfd te worden.
€ 119,99
Grecav eke stijl achterbumper

Achterbumper voor Grecav EKE Style, model zonder bumper Deze bumper is zeker een meerwaarde als u uw originele onderdeel op uw Grecav wilt vervangen ! Met dit model zonder facing beschikt u over de kwaliteit, het design en vooral een aantrekkelijke prijs!
€ 119,99
Grecav sonique achterbumper

Achterbumper voor Grecav Sonique Als uw Grecav model Sonique een andere voorbumper nodig heeft, dan is dit onderdeel voor u! Het combineert degelijkheid, montage gemak en een discount prijs!
€ 119,99
Achterlicht + Grecav stop

Grecav Eke, Eke Pick-up, Sonique Doen de achterlichten van uw VSP het niet meer? Wij bieden u dit nieuwe, betrouwbare en originele achterlicht ter vervanging tegen de beste prijs
€ 44,65
Grecav schokdemper achterzijde

Grecav achterschokbreker Eke / Sonique / Style De behandeling van uw Grecav voertuig Eke/Sonique/Stijl is niet meer wat het geweest is? Misschien moet je de achterschokbrekers van je auto vervangen. Dit goedkope model zal perfect passen en uw Grecav zijn vroegere stabiliteit teruggeven. Wij raden u aan beide voorschokdempers tegelijk te vervangen.
€ 118,98
Bevestigingsring voor Grecav EKE en SONIQUE pedalen

Bevestigingsring voor Grecav EKE gaspedaal en Sonique Heeft uw Grecav pedaal speling of houdt het niet meer? Heeft je pedaal moeite om omhoog te gaan? Dit kan te wijten zijn aan de bevestigingsring die versleten is. De verandering is gemakkelijk uit te voeren en neemt slechts enkele ogenblikken in beslag. Deze ring is niet alleen stevig, maar ook zelfsmerend, wat een goed gebruik van uw pedaal garandeert. Piecesanspermis is de referentie voor al uw Grecav onderdelen.
€ 13,77
Top radiateursteun Eke en Sonique

Originele Grecav radiatorsteun Eke, Eke oppakken en Sonique (motor Lombardini Focs) Je moet je Grecav radiator vervangen? Denk er ook aan om de stevigheid van je onder- en bovenbevestiging te controleren. De bevestigingsmiddelen moeten immers van uitstekende kwaliteit en in perfecte staat zijn om te voorkomen dat uw radiator gaat schuiven. Piecesanspermis.fr biedt u een breed scala van Grecav onderdelen tegen de beste prijs.
€ 47,19
Schijf voordat volledige chatenet barooder

CHATENET BAROODER / CH26 Deze voorremschijven van onberispelijke kwaliteit, compleet per stuk verkocht, zijn geschikt voor Chatenet Barooder en CH26. De naaf is vast op de schijf gemonteerd, maar u kunt op onze site ook dezelfde schijf zonder naaf vinden. Vergeet niet dat het veiliger is om beide schijven tegelijk te vervangen.
€ 109,91
Vitre de porte droite Grecav

Grecav Eke, Eke pick-up, Sonic Grecav Herstel de esthetiek en functionaliteit van je auto met ons aanpasbare rechter portierglas. Grecav Ons rechter portierglas, dat precies past op modellen zoals de Eke, Eke pick-up en Sonique, biedt bescherming tegen weersinvloeden met behoud van helder zicht en oorspronkelijke esthetiek. GrecavVervang je beschadigde of versleten rechter portierruit eenvoudig door ons aanpasbare model om de esthetische integriteit en functionaliteit van je . Bestel vandaag nog om de bescherming en het uiterlijk van je auto zonder rijbewijs te verbeteren Grecav
€ 119,89
Bocal de liquide de frein avec bouchon Grecav

Propeller voor Grecav Sonique Deze propeller is ontworpen om het verwarmingselement van uw Grecav Sonique. Piècesanspermis.fr biedt u deze nieuwe en originele propeller aan de beste prijs op het web. Aarzel niet om onze andere onderdelen voor uw Grecav te raadplegen.
€ 99,83
Expansievat voor Grecav Sonique DCI

Origineel expansievat voor Grecav Sonique DCI Dit onderdeel is essentieel voor uw Grecav auto. Het expansievat is immers een reservoir dat dient om de volumeveranderingen van de koelvloeistof ten gevolge van het verschijnsel thermische uitzetting te compenseren. Het is daarom van essentieel belang dat het in perfecte staat verkeert en volledig verzegeld is. Piecesanspermis biedt een breed scala van koeling onderdelen voor uw Grecav.
€ 36,30
Flexibele uitlaat grecav

Flexibele uitlaat GRECAV Deze uitlaatslang is aanpasbaar op alle Grecav karren. Profiteren van een uitzonderlijke kwaliteit en met een korting prijs, moeilijk om te weerstaan aan ons aanbod!
€ 80,62
Bague de fixation pour pédale Grecav EKE et SONIQUE

Grecav EKE gaspedaal, Pick up of Sonique Heeft uw Grecav pedaal speling of houdt het niet meer? Heeft je pedaal moeite om omhoog te gaan? Het is waarschijnlijk nodig om het te veranderen voor uw veiligheid. De verandering is gemakkelijk uit te voeren en neemt slechts enkele ogenblikken in beslag. Dit stalen pedaal komt rechtstreeks uit de Grecav werkplaats. Piecesanspermis is de referentie voor al uw Grecav onderdelen tegen de beste prijs op het web.
€ 43,44
Grecav achterruit Eke

Grecav achterruit Eke Profiteer van onze achterruit van Grecav Eke met ontdooifunctie op Piecesanspermis.fr, kwaliteit onderdeel gelijk aan de originele en concurrerende prijs.
€ 220,83
Lunette arrière Grecav Sonique

Grecav Sonique Grecav Verbeter het zicht en de veiligheid van je Sonique met onze aanpasbare achterontdooiingsruit. Onze achterontdooiingsruit is precies op maat gemaakt voor de Sonique en zorgt voor een snelle en effectieve ontdooiing, zodat je zelfs onder koude en natte omstandigheden goed zicht hebt. Grecav Vervang je beschadigde of versleten achterruit eenvoudig door ons aanpasbare model om het optimale zicht en de veiligheid van je Sonique te behouden. Grecav Bestel vandaag nog voor een veilige en comfortabele rit met je Sonique zonder rijbewijs
€ 230,91
  • Promo!
Clignotant arrière Grecav

Grecav Eke, Pick-up, Sonique Deze originele achterlicht knipperlichten voor Grecav Eke, Pick-up en Sonique. Beschikbaar aan de beste prijs, hebben deze knipperlichten een goede levensduur en zullen eenvoudig op uw VSP
€ 36,85 € 41,85
Support de centrage du tableau de bord Grecav

Grecav Sonique U merkt dat uw dashboard beweegt en wanneer u het demonteert, merkt u dat het gebarsten is? Het is tijd om het te verwisselen voor ons nieuwe en originele deel.
€ 9,78
Cardan Grecav Sonique

Grecav Sonique motor Lombardini Focs Progress Deze kwaliteits cardanas is een robuust onderdeel, speciaal ontworpen voor Grecav modellen Sonique. Merk op dat deze as 610 mm meet, bedoeld om links of rechts van uw wagen te worden geplaatst.
€ 171,31
Grecav linker naafdrager Eke, Sonique

Grecav Eke, Sonic De naafdrager is een gelegeerd onderdeel dat na een botsing tekenen van scheuren of breuk kan vertonen en daarom snel moet worden vervangen. De linker naafdrager (bestuurderszijde) is een essentieel onderdeel van de ophanging van je rijbewijsvrije auto. Met zijn compatibiliteit en degelijkheid zorgt dit onderdeel ervoor dat je auto soepel en veilig rijdt. Kies voor deze kwaliteitsnaafdrager om de optimale prestaties van je rijbewijsvrije auto te behouden en veilig te kunnen rijden.
€ 160,33
Grecav motorsteun Sonique (motor Lombardini DCI)

Originele voorste motorsteun voor Grecav Sonique (motor Lombardini DCI) Een goede bevestiging van de motor is essentieel om trillingen te voorkomen. Ook bij de geringste twijfel aan de soliditeit van dit onderdeel, is het raadzaam het onmiddellijk te vervangen. Piecesanspermis.fr is DE specialist voor uw originele Grecav onderdelen.
€ 35,09
Raccord de reniflard Grecav Eke et Sonique

Grecav Eke en Sonique Als u merkt dat uw motor te veel olie verbruikt, is dat waarschijnlijk te wijten aan uw ontluchtingsfitting, die beschadigd is en zijn functie niet meer vervult. Vervang het door ons nieuwe onderdeel tegen een gereduceerde prijs
€ 10,22
Grecav omkeerkabel Sonique DCI

Grecav Sonic DCI De pendelkabel is bevestigd aan de versnellingsbak. Bij het schakelen in de vooruit- of achteruitversnelling. Op deze manier worden de versnellingen van de versnellingsbak geactiveerd.
€ 23,29
Originele lagere versnellingspooksteun Grecav Sonique motor Lombardini DCI

Grecav originele lagere versnellingspooksteun Sonique motor Lombardini DCI Heeft je versnellingspook wat speling? Controleer uw bevestiging en de stevigheid van deze onderste steun. Dit onderdeel is zeer belangrijk voor een correcte bevestiging van uw versnellingspook. Piecesanspermis.fr is de specialist van Grecav onderdelen tegen de beste prijs.
€ 9,56
Grecav radiateurdop Eke

Grecav Eke De overdrukklep en de ontlastklep moeten gemakkelijk kunnen worden opgeheven en bij het loslaten weer op hun plaats veren. Als dit niet het geval is, vervangt u de dop.
€ 24,70
  • Promo!
Radiator grecav eke

Grecav EKE Als u een Grecav EKE bezit met een defecte radiator, zoek dan niet verder, deze referentie is voor u gemaakt! Met een hoge productiekwaliteit en een zeer aantrekkelijke prijs, is het moeilijk te weerstaan!
€ 89,99 € 119,99
  • Promo!
Sonic grecav radiator

Aanpasbare motorradiator voor Grecav Sonique Deze aanpasbare radiator is ontworpen voor de Sonique grecav model. Dit kwaliteitsmeubel zal al uw verwachtingen in termen van degelijkheid en duurzaamheid inlossen. Moeilijk om de korting te weerstaan!
€ 89,99 € 119,99
Grecav sticker logo Sonique voor stuurwiel

Grecav oorsprong logo Sonique Het logo op uw Grecav stuurwiel Sonique beschadigd of losgeraakt is. Aarzel niet om het te vervangen door een nieuwe. Deze operatie neemt slechts enkele seconden in beslag en zorgt ervoor dat uw auto zijn oorspronkelijke vorm terugkrijgt. Piecesanspermis is blij om u dit originele onderdeel aan een onklopbare prijs aan te bieden.
€ 8,07
Grecav uitlaatslang Sonique

Grecav uitlaatslang Sonique Piecesanspermis.fr biedt u de beste kwaliteit in termen van uitlaat onderdelen voor Grecav VSP's. Profiteer van deze flexibele slang van gelijkwaardige kwaliteit aan de originele aan een kortingsprijs.
€ 70,48
Soupape de retour Grecav Eke, Sonique

Grecav Sonique en Eke De veiligheidsklep beschermt de brandstoftank tegen overdruk. Tijdens het optrekken en afremmen kan de druk in het brandstofsysteem sterk variëren.
€ 17,44
Grecav versneller kabel Sonique

Grecav versneller kabel Sonique Uw gaskabel vertoont tekenen van slijtage, waardoor het voertuig niet meer goed optrekt. Kies onze kabel die speciaal is ontworpen voor de Sonique van Grecav.
€ 25,11
Grecav versneller kabel Sonique DCi

Grecav versneller kabel Sonique DCi Hoogwaardig onderdeel, deze gaskabel is speciaal ontworpen voor de Grecav Sonique uitgerust met een motor Lombardini DCi motor. Lage prijs en hoge kwaliteit bij Piecesanspermis.fr
€ 25,11
  • Promo!
Grecav accelerator kabel

Versnellingskabel GRECAV EKE Deze gaskabel is speciaal ontwikkeld voor de Grecav minicar Eke. De lengte past perfect in uw wagen. Deze versnellingskabel zal u volledige voldoening geven door zijn grote flexibiliteit en robuustheid!
€ 20,22 € 26,22
Support de levier inverseur Grecav Sonique

Steun voor omkeerhendel voor Grecav Sonique U heeft een nieuwe steun nodig voor uw omkeerhendel ook wel versnellingspook genoemd. Dit originele onderdeel is gemaakt om de steun van uw Grecav te vervangen Sonique. Dit metalen onderdeel kan na verloop van tijd breken en het is noodzakelijk een stevige steun te hebben om ervoor te zorgen dat u uw VSP veilig kunt verplaatsen. Piecesanspermis.fr is nu de leider in de verkoop van reserveonderdelen voor auto's zonder licentie.
€ 36,30
Grecav verwarmingsradiator Sonique

Grecav verwarmingsradiator Sonique Merkt u een lek in uw radiator in Grecav? Vervang hem onmiddellijk, want de kachelradiator speelt een bijzonder belangrijke rol. De verwarming is aangesloten op het ventilatiesysteem van de auto. Het doel ervan is warmte te verschaffen door de koelvloeistof als verwarmingsbron te gebruiken. Na het vervangen van de radiator, moet u ook uw 4-wegklep controleren. Piecesanspermis.fr is blij om u een breed scala van Grecav onderdelen.
€ 96,80
Grecav voordriehoek Eke en Sonique

Voordriehoek voor Grecav EKE en Sonique Piecesanspermis zegt stop aan dure prijzen, en biedt u deze driehoek aan de beste prijs. Bij een verandering van driehoek na een schok is het noodzakelijk de jaaghoek met een meter te controleren om er zeker van te zijn dat het chassis of het motorcarter niet beschadigd is.
€ 90,75
Grecav voorruit Sonique - BCR41-0015206

Grecav Sonique De voorruit van uw auto zonder rijbewijs heeft een klap gehad of is gebarsten en daarom moet u hem vervangen. Dankzij onze kwaliteit onderdeel en de korting prijs, vervang uw voorruit tegen lagere kosten. Dit windscherm is alleen beschikbaar op Grecav Sonique.
€ 231,82
Grecav voorste motorsteun Eke, Eke oppakken en Sonique

Originele voorste motorsteun voor Grecav Eke, Eke oppakken en Sonique Dit metalen onderdeel maakt een goed onderhoud van uw motor mogelijk. Het moet worden gekoppeld aan de specifieke Grecav motorsteunen die wij tegen de beste prijs aanbieden. Een goed onderhoud van de motor is essentieel om trillingen te vermijden. Piecesanspermis.fr is de Grecav specialist aan de beste prijs.
€ 42,35