Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Lijst van producten per merk Casalini

Casalini a été fondée en 1939 à Plaisance (Italie), et jusqu'en 1969 a produit la première machine automatique à faire la pâte, puis des motos et des véhicules à trois roues. Parmi les produits les plus connus, nous rappelons le Sulky, produit depuis 1971 : une petite voiture à trois roues qui a obtenu un succès commercial modéré.

 

Les quadricycles produits par Casalini sont réputés pour avoir une structure très robuste et un prix attractif.

Aanpasbare Mitsubishi dynamo

Casalini Ydea, SulkyM10, M12, M14 met Mitsubishi motor De dynamo is een essentieel onderdeel voor het goed functioneren van uw auto zonder rijbewijs. Het maakt het immers mogelijk de batterij op te laden na het starten en de elektriciteitsproductie van het voertuig te verzekeren
€ 402,33
Pare choc arrière Casalini

Casalini M20 Casalini Vernieuw het uiterlijk en de bescherming van je M20 met onze aanpasbare achterbumper. Onze achterbumper is speciaal ontworpen om perfect op het M20-model te passen en biedt betere bescherming terwijl de oorspronkelijke esthetiek van je rijbewijsloze auto behouden blijft. Gemaakt van hoogwaardige materialen en een robuust ontwerp, garandeert onze achterbumper een uitzonderlijke duurzaamheid, die bestand is tegen stoten en de belasting van de weg. Casalini Vervang je beschadigde of versleten achterbumper eenvoudig door ons aanpasbare model om het uiterlijk en de bescherming van je M20 te behouden. Casalini Bestel vandaag nog om het uiterlijk en de veiligheid van je M20 zonder rijbewijs te verbeteren
€ 200,56
CASALINI rechter achterlichten

CASALINI M10 / M12 Werkt het rechterachterlicht van je Casalini M10 / M12 niet goed? Dan is het rechter achterlicht dat we aanbieden de perfecte vervanging. Het gaat niet alleen een leven lang mee, maar je zult ook blij zijn met de zeer aantrekkelijke prijs.
€ 69,47
Amortisseur arrière casalini ydea

VOOR CASALINI YDEA EN SULKYDEA Uw voertuig zonder rijbewijs Casalini Ydea of Sulkydea heeft nieuwe achterschokbrekers nodig? Kies voor dit product, per stuk verkocht, dat perfect op uw auto past.
€ 150,24
CASALINI M10 rechtervleugel

Casalini M10 en M12 Als je vleugel beschadigd is bij een ongeluk en niet meer bruikbaar is, dan is deze linkervoorvleugel iets voor jou. Het is de ideale vervanging voor je bestaande onderdeel en je zult blij zijn met zijn stevigheid en voordelige prijs.
€ 159,00
Amortisseur avant Casalini

Casalini Voorschokdemper M14 2.0, M20 Casalini De voorschokdemper voor de M14 2.0 en M20 is het essentiële onderdeel voor optimaal rijcomfort en betrouwbare handling. Casalini Deze schokdemper is speciaal ontworpen voor de M14 2.0- en M20-modellen van , biedt effectieve schok- en trillingsdemping en verbetert de kwaliteit van je rit. Kies dit vervangende kwaliteitsonderdeel voor een optimale wegligging. Bestel vandaag nog om met vertrouwen te rijden.
€ 161,23
Amortisseur avant Casalini

Casalini Schokdemper voor M20 (2e generatie) De schokdemper vooraan zorgt voor de veiligheid en de wegligging van je VSP, dus vergeet hem niet te vervangen als je een lek of onaangenaam weggedrag opmerkt.
€ 157,20
Amortisseur avant gauche -...

Casalini Sulky, M10, M12, M14 (1e montage) Casalini Geef je motor een geweldige rit en verbeterde wegligging door je originele schokdemper linksvoor te vervangen. Geef hem een nieuw leven op de weg met dit vervangende onderdeel van topkwaliteit. Casalini Kies voor originele kwaliteit door deze schokdemper linksvoor te kiezen voor je Sulky 2008, M10, M12, Pick Up 12 of M14 (tot serienummer ZD590249814100667). Bestel nu!
€ 137,03
 • Nieuw
Arrêt de porte

Casalini M14 , M14 2.0 , M20 Een deurstopper, ook wel deurstop genoemd, is een essentieel onderdeel van het veilig open of dicht houden van de deur op een rijbewijsvrije auto. Het voorkomt onbedoelde beweging van de deur tijdens het rijden en zorgt voor praktisch, betrouwbaar gebruik van het voertuig. Bestel nu!
€ 45,27
 • Nieuw
Bras essuie glace avant

Casalini M14 , M14 2.0 , M20 De rechter voorruitwisserarm is een essentieel onderdeel van een goed zicht tijdens het rijden in een auto zonder rijbewijs. Hij veegt effectief de voorruit om water, vuil en andere resten te verwijderen. Deze wisserarm is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en garandeert optimale wisprestaties en een lange levensduur. Vind de juiste ruitenwisserarm voor je auto op onze website met reserveonderdelen voor kentekenvrije auto's. Bestel nu!
€ 51,63
 • Nieuw
Butée antivibration

Casalini Ligier Ydea , Kerry , Sulky Pick-up , Sulky 2008 , M10 , M110 , M12 , M14, M14 2.0 , M20, Xpro De trillingsdempende motorsteun is een belangrijk onderdeel dat zich onder het stille motorblok van een kentekenvrije auto bevindt. Zijn rol is het absorberen van motortrillingen en het verminderen van het geluid en de trillingen die voelbaar zijn in het voertuig. Door bij te dragen aan de stabiliteit van de motor, optimaliseert het ook het rijcomfort en verlengt het de levensduur van de verschillende onderdelen in het transmissiesysteem. Bestel nu!
€ 20,57
 • Nieuw
Câble de chauffage

Casalini M110 , M12 , M14 , M14 2.0 Een kabel van de autoverwarming is een essentieel onderdeel van het verwarmingssysteem van de auto. Hij vervoert de elektriciteit die nodig is om de cabine in de winter te verwarmen en zorgt zo voor het comfort en de veiligheid van bestuurders en passagiers. Als deze kabel defect raakt, is het belangrijk om hem snel te vervangen om storingen in het verwarmingssysteem van de auto te voorkomen. Bestel nu!
€ 22,29
 • Nieuw
Câle de réglage de hayon

Casalini M14 , M14 2.0 , M20 / Dikte 3mm De achterklepwig is een essentieel accessoire om de achterklep veilig open te houden. Hij is gemaakt van sterk, duurzaam materiaal en zorgt ervoor dat de achterklep stevig wordt vastgehouden bij het in- of uitladen van het voertuig. De achterklepwig is eenvoudig te installeren en te gebruiken en is een praktisch hulpmiddel voor bezitters van een rijbewijsvrije auto. Bestel nu!
€ 8,47
Cardan de direction - Casalini

Casalini M10, M110, M12, M14, M20 CasaliniDit hoogwaardige onderdeel is speciaal ontworpen voor modellen en zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen het stuurhuis en de voorwielen. Deze cardankoppeling is gemaakt met grote precisie en uitzonderlijke duurzaamheid en biedt je veilig rijden en responsief sturen.
€ 80,77
Verlichting achterste m10 casalini

CASALINI M10 / M12 Uw achterlichten van uw Casalini Werkt de M10 niet goed? De achterlichten die wij u voorstellen zullen ze perfect vervangen. Ze hebben een uitstekende levensduur en hun prijs is zeer aantrekkelijk
€ 69,47
Achterruit Casalini Ydea

Casalini Ydea De achterruit van je rijbewijsvrije auto heeft een botsing gehad of is gebarsten, dus je moet hem vervangen. Dankzij onze kwaliteitsonderdelen en kortingsprijs kun je hem voor minder vervangen. Casalini Deze achterruit kan alleen worden gemonteerd op Ydea.
€ 227,48
Filter gb casalini / mitsubishi

MITSUBISHI motor Deze dieselfilter is ideaal voor auto's zonder rijbewijs Casalini met Mitsubishi motor. Omdat het moeilijk is te vinden van het juiste product voor uw auto zonder een licentie, Piecesanspermis.fr biedt duizenden onderdelen aan kortingsprijzen.
€ 10,69
CASALINI dynamo riem voor mitsubishi motor - 775 mm

CASALINI ALLE MODELLEN MITSUBISHI motor - 775 mm. Deze dynamo riem is gemaakt om perfect te passen de Mitsubishi motor, zal het passen op de meeste van de karren van het merk Casalini . Betrouwbaar en robuust, hij zal u volledig tevreden stellen! Lengte : 775 mm
€ 9,05
 • Promo!
Capot casalini m10

Casalini M10 Vervang de beschadigde afdekking van uw Casalini M10 met piecesanspermis en zijn kortingsprijzen. Dit onderdeel is speciaal ontworpen voor uw model van geen-licentie, de casalini M10. Gemaakt in Abs, is het de garantie van een bestendig en kwaliteitsvol onderdeel.
€ 130,33 € 160,33
CASALINI koplamp rechts...

CASALINI SULKY, M10, M12 Deze hoofdlamp voor Casalini Sulky en M10 is een product van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben ook een hele reeks compatibele producten voor karren Casalini aarzel niet om onze catalogus te raadplegen!
€ 160,33
CASALINI koplamp Sulky /...

CASALINI SULKY / M10 / M12 Koplampen voor Casalini Sulky en M10 zijn producten van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben ook een hele reeks compatibele producten voor karren Casalini Aarzel niet om onze catalogus te raadplegen!
€ 160,33
CASALINI luchtfilter

MITSUBISHI motor Dit luchtfilter is geschikt voor auto's zonder rijbewijs Casalini uitgerust met een Mitsubishi motor. Omdat Piecesanspermis weet hoe moeilijk het is om goedkope onderdelen te vinden voor Casaliniproberen we deze onderdelen voor u te vinden tegen de beste prijs.
€ 12,60
CASALINI M10 / M14 achterrem blok

Set van 4 achterste remblokken voor Casalini aanpasbaar Deze remblokken zijn speciaal ontworpen om te worden gemonteerd op de achterkant van de Casalini M10 en M14 . Vergeet niet uw remschijven te controleren die ook de oorzaak kunnen zijn van abnormale slijtage van uw remblokken.
€ 22,08
Casalini m10 achterbumper

Achterbumper Casalini M10 Deze achterbumper is bestemd voor het M10 model van het merk zonder rijbewijs Casalini. Dit product van ABS-kwaliteit is perfect aanpasbaar en voordelig geprijsd, en zal u tot volle tevredenheid stemmen. Al onze lichaamsdelen worden rauw geleverd. Ze moeten gegrond en geverfd worden.
€ 101,84
CASALINI M14 laadklep cilinder

CASALINI M14 achterklep krik Achterklep krik te monteren Casalini M14. Zijn kwaliteit en stevigheid zullen u een optimaal gebruik tegen discountprijs mogelijk maken. Ontdek ook onze grote keuze van achterklep krikken voor elk merk van auto zonder vergunning op onze website Piecesanspermis.
€ 11,60
Arm schorsing casalini

CASALINI SULKY en DAYTONA M10 Deze ophangarm is perfect compatibel met de karren Casalini SulkyDaytona, M10. Een defecte arm (kromgetrokken na een botsing) kan leiden tot verlies van controle over het voertuig en ernstige gevolgen hebben, dus wacht niet langer met het vervangen van uw onderdelen.
€ 71,79
Rechter portierraam Casalini Ydéa

Casalini Ydéa Heb je een botsing gehad met je deurglas (passagierskant) en staat het op het punt te breken? Casalini Wacht niet langer en vervang het door ons portierglas dat speciaal is ontworpen voor je rijbewijsvrije auto Ydea.
€ 141,07
CASALINI vleugel m10

Voorvleugel voor Casalini M10 Dit voorspatbord (rechts of links) voor voertuigen zonder vergunning Casalini M10 zal idealiter uw originele lichaamsdeel vervangen. U kunt de kant kiezen die u nodig hebt met de selector onder de productprijs. Al onze lichaamsdelen zijn rauw. Ze moeten gegrond en geverfd worden om bij de kleur van uw voertuig te passen.
€ 159,00
 • Promo!
Casalini m10 voorbumper

Voor Casalini M10 Deze kwaliteit fiber bumper is zeer duurzaam en zal ideaal vervangen de oude bumper van uw Casalini M10. Zeer gemakkelijk te installeren en met een korting prijs, moeilijk te weerstaan!
€ 89,99 € 119,99
Pare choc avant Casalini M20

Casalini M20 Casalini Bescherm en verfraai het uiterlijk van je M20 met onze aanpasbare voorbumper. Onze voorbumper is speciaal ontworpen om perfect op het M20-model te passen en biedt robuuste bescherming terwijl het originele uiterlijk van je auto behouden blijft. Casalini Vervang je beschadigde of versleten voorbumper eenvoudig door ons aanpasbare model om de esthetische integriteit en veiligheid van je M20 te behouden. Casalini Bestel vandaag nog om optimale bescherming en een beter uiterlijk voor je M20 zonder rijbewijs te garanderen
€ 208,12
Pare - brise casalini m10

Casalini M10 / Sulky Dit windscherm is speciaal voor de M10 en Sulky het merk van het voertuig zonder rijbewijs Casalini is trouw aan het origineel en zal u evenzeer bevredigen door zijn aspect als door zijn discountprijs.
€ 200,56
Riem dimmer casalini ydea

CASALINI YDEA Deze aanpasbare riem is een referentie die bedoeld is voor het Ydea model van het merk Casalini . Dit eenvoudig te monteren onderdeel zal u verleiden met zijn discount prijs.
€ 35,19
 • Promo!
Radiator casalini ydea

CASALINI YDEA SULKY Deze radiator is aan te passen aan de Ydea en Sulky modellen van het merk Casalini . Betrouwbaar en robuust, deze referentie vervangt uw origineel onderdeel tot in de perfectie, met bovendien de discount prijs!
€ 89,99 € 119,99
 • Nieuw
Charnière de porte

Casalini M14 , M14 2.0 Het deurscharnier is een essentieel onderdeel voor de soepele werking van de deur van een kentekenvrije auto. Het zorgt ervoor dat de deur veilig opent en sluit en garandeert de stabiliteit en uitlijning. Als het scharnier defect raakt, is het belangrijk om het snel te vervangen om ongelukken of schade aan de deur te voorkomen. Bestel nu voor veilig rijden!
€ 46,51
 • Nieuw
Collecteur d'échappement

Casalini Sulky , M10 , M12 , M14 Het uitlaatspruitstuk is een cruciaal onderdeel van het uitlaatsysteem van een voertuig. Het verzamelt de uitlaatgassen van de motorcilinders en leidt ze naar het uitlaatsysteem. Bestel nu voor veilig rijden!
€ 159,82
 • Nieuw
Commande de chauffage

Casalini M110 , M12 , M14 , M14 2.0 Het bedieningspaneel van de verwarming voor kentekenvrije auto's is een essentieel onderdeel van het regelen van de temperatuur in het voertuig. Het is ontworpen voor eenvoudig en intuïtief gebruik, met duidelijk gemarkeerde knoppen om de warmte af te stemmen op de behoeften van de bestuurder en de passagiers. Het is robuust en duurzaam, integreert perfect in het dashboard van de auto en biedt effectieve controle over het verwarmingssysteem voor optimaal comfort tijdens het reizen. Bestel nu!
€ 215,08
 • Nieuw
Commodo éclairage Gauche

Casalini M110 , M12 , M14 , M14 2.0 , M20 De koplampschakelaar is een essentieel onderdeel voor het bedienen van de koplampen op je rijbewijsvrije auto. Dankzij dit onderdeel kunt u uw koplampen gemakkelijk in- en uitschakelen en overschakelen naar dimlicht of grootlicht. Zorg ervoor dat je een koplampschakelaar van goede kwaliteit kiest om de veiligheid en soepele werking van je voertuig te garanderen. Vind de perfecte koplampschakelaar voor je kentekenloze auto op onze website met gespecialiseerde onderdelen. Bestel nu!
€ 72,90
 • Nieuw
Commodo lave vitre droit

Casalini M110 , M12 , M14 , M14 2.0 , M20 De ruitensproeierschakelaar is essentieel voor de bediening van het ruitensproeisysteem op een auto zonder rijbewijs. Het sproeit ruitensproeiervloeistof op de voorruit om een goed zicht in alle omstandigheden te garanderen. Het is belangrijk dat de ruitensproeischakelaar goed werkt om de veiligheid van de bestuurder en de passagiers te garanderen. Vind de juiste ruitensproeierschakelaar voor je rijbewijsvrije auto op onze gespecialiseerde onderdelenwebsite. Bestel nu!
€ 70,48
Contacteur de frein à main

Handremschakelaar Casalini Casalini De handremschakelaar is een essentieel onderdeel van het handremsysteem van je auto. Casalini Deze schakelaar is op maat gemaakt voor modellen en zorgt ervoor dat de handrem betrouwbaar wordt in- en uitgeschakeld, wat de veiligheid van je auto ten goede komt. Kies dit vervangende kwaliteitsonderdeel om de betrouwbaarheid van je handrem te behouden. Bestel vandaag nog om de veiligheid van je voertuig te garanderen.
€ 11,19
Contacteur de stop

Stopschakelaar Casalini Casalini De stopschakelaar is een essentieel onderdeel van je remsysteem. Casalini Deze schakelaar is speciaal ontworpen voor voertuigen en is verantwoordelijk voor het activeren van de remlichten wanneer je het rempedaal intrapt. Kies dit vervangende kwaliteitsonderdeel voor veilig rijden. Bestel vandaag nog om de betrouwbaarheid van je remsysteem te garanderen.
€ 30,35
copy of Amortisseur avant...

Casalini Sulky, M10, M12, M14 (1e montage) Casalini Geef je Sulky 2008, M10, M12 of M14 optimaal rijcomfort door te kiezen voor deze kwaliteitsschokdemper rechtsvoor. De schokdemper is een essentieel onderdeel van de ophanging van je voertuig en zorgt voor een stabiele wegligging, effectieve schokabsorptie en een soepele rit. Deze schokdemper rechtsvoor is speciaal ontworpen voor de genoemde modellen, is eenvoudig te installeren en vervangt effectief het oude, versleten onderdeel. CasaliniKies voor dit vervangingsonderdeel om de ophanging van je auto te herstellen, zodat je met meer plezier over de weg rijdt. Kies voor kwaliteit met deze aanpasbare schokdemper rechtsvoor voor veilig bochtenwerk en ongeëvenaard rijcomfort.
€ 137,03
copy of Rétroviseur droit Casalini

Casalini Linkerspiegel met knipperlichtvervanger m14 2.0, M20 Casalini CasaliniDe linkerspiegel is een essentieel vervangingsonderdeel dat speciaal is ontworpen voor voertuigen. Casalini Deze spiegel is zorgvuldig vervaardigd om een precieze pasvorm voor uw voertuigmodel te garanderen, zodat de linkerkant van uw auto optimaal zichtbaar is. CasaliniKies deze kwalitatieve linkerspiegel om uw voertuig veilig en zichtbaar te houden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor uw gemoedsrust en een duidelijk zicht op de weg links van uw voertuig.
€ 142,68