Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Lijst van producten per merk Microcar

Microcar est un constructeur français de voiture automobile sans permis en activité depuis 1980. Il a été racheté en 2008 par Ligier et depuis les deux constructeurs travaillent main dans la main avec des synergies fortes tout en conservant des modèles distincts.

L'usine de fabrication Microcar est située à Montaigu (Vendée).

Microcar conserve la réputation d’être une marque de qualité au design épuré.

145/80/r10 tire 10 inch

145/80/10 BAND Deze 145/80/R10 10 inch band maakt indruk met zijn zeer goede tractie- en remeigenschappen. Het biedt dus een hoog niveau van veiligheid. Bovendien is het zeer goedkoop, waardoor het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt.
€ 58,38
Tire 60/145/r13 13 centimeter

145/60/13 13 INCH BAND De 145/60/R13 banden worden gebruikt voor kleine voertuigen en bieden een lagere rolweerstand. Deze banden, gemonteerd op 13 inch velgen, bieden een stevige basis en zijn daarom ideaal voor alle auto's zonder rijbewijs.
€ 52,33
3e remlicht Microcar Virgo 1, 2 en MC1, MC2

Microcar Viro 1, 2, MC1 en MC2 Doet je 3e remlicht het helemaal niet meer? Vervang het door ons nieuw en origineel onderdeel speciaal ontwikkeld voor de VSP van het merk Microcar Virgo I, II en MC1 en MC2
€ 29,85
4 achterzijde remblokken

MICROCAR 1e VERSIE VÓÓR 2006 en JDM TITANE 3 Deze remblokken verkocht per vier zijn geschikt voor de oude versie van Microcar voor 2006 en JDM Titane 3. U zult overtuigd zijn van zijn efficiëntie bij hard remmen. Piecesanspermis heeft ook in voorraad de remblokken voor de volgende auto's Microcar na 2006.
€ 13,61
4 MICROCAR remblokken achter na 2006

MICROCAR MC - NA 2006 Deze achterremblokken zijn uitsluitend bestemd voor auto's zonder Microcar MC2 vanaf 2006. Ze zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vocht en hoge temperaturen en zijn afkomstig van een van onze beste leveranciers.
€ 11,60
4 rem achterzijde microcar en ligier

MICROCAR MGO / LIGIER IXO en JS50 Deze remblokken zijn speciaal ontworpen om te worden gemonteerd aan de achterkant van de Microcar MGO, FLEX (2012), Dué First en op de achterzijde van de LIGIER IXO (tot en met nummer 6489). Vergeet niet uw remschijven te controleren die ook de oorzaak kunnen zijn van abnormale slijtage van uw remblokken.
€ 13,61
4-polig voorverwarmingsrelais Microcar

Microcar MC1 en MC2 Het gloeirelais voorziet de bougies van stroom en regelt ook de gloeitijd van de bougies. Als uw relais defect is, kan dat startproblemen veroorzaken.
€ 12,00
  • Promo!
Regelgever 5 pin

30A LOMBARDINI (ORIGINEEL) Dit originele onderdeel is een regulator Lombardini Dit originele onderdeel is een regelaar van hoge kwaliteit en zal uw defecte onderdeel perfect vervangen. Aarzel niet langer en eis kwaliteit aan de beste prijs ! Opgelet : de 5 pins regelaar wordt nu geleverd met 6 pins bij LOMBARDINI.
€ 39,48 € 58,48
Regelgever 6-pin

6 PINS LOMBARDINI (ORIGINEEL) Deze originele regelaar heeft 6 pinnen, gefabriceerd door Lombardini Het zal perfect passen op de motoren van hetzelfde merk. Van een superieure kwaliteit en met de zekerheid van de beste prijs, moeilijk te weerstaan!
€ 69,47
Trein achterzijde voor microcar mgo

MICROCAR MGO Deze achteras kan alleen worden gemonteerd op de Microcar MGO CARTS. Hij zal opvallen door zijn uiterst nauwkeurige afwerking en zijn betrouwbaarheid bij belangrijke schokken. Als u een probleem hebt met de montage, kunt u ons advies voor elk product op onze website volgen.
€ 200,66
  • Promo!
Trein achterzijde voor microcar maagd

MICROCAR VIRGO Deze achteras wordt ook wel "achteras" genoemd en is geschikt voor Microcar Virgo (montage met trommel aan de achterzijde). Het is ontwikkeld door de beste fabrikanten om een product te verkrijgen met een solide weerstand tegen een lagere kostprijs. Aarzel niet om onze andere modellen van achteras te ontdekken voor Chatenet en JDM
€ 190,66 € 200,66
Pare schok achterzijde lyra 1 fase

MICROCAR LYRA 1e fase De achterbumper die we hier voorstellen is compatibel met de Microcar LYRA. Wij streven altijd naar de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding en dit product vormt daarop geen uitzondering.
€ 99,83
Steun achterbumper MGO 3/4/6

Microcar MGO 3/4/6 Microcar Piecesanspermis.fr biedt deze bumpersteun voor MGO 3/4/6. De kwaliteit van dit deel zal voldoen aan u, evenals de kortingsprijs.
€ 19,36
MICROCAR linker achterlichten Virgo

MICROCAR VIRGO Dit achterlicht is perfect om je oude defecte licht te vervangen. Zeer goed ontworpen, het zal je veel voldoening geven, en onze kortingsprijs zal je zeker bevallen.
€ 39,22
Achterruit Microcar M8

Achterruit Microcar M8 Je moet je achterruit ontdooier vervangen van Microcar M8? Kies ons beglazingsonderdeel voor Microcar aan kortingsprijs op Piecesanspermis.fr
€ 181,40
Achterruit Microcar MC1 en MC2

Ontdooier achterruit Microcar MC1 en MC2 Achterruit ontdooier voor Microcar MC1 en MC2 heeft u de mogelijkheid om uw defecte ruit te repareren met ons hoogwaardig onderdeel.
€ 200,66
  • Promo!
Schokdemper achterzijde microcar mgo

Schokdempers achteraan Microcar MGO (motor Yanmar) Een probleem van stabiliteit en wegligging op uw Microcar MGO ? Misschien moet je de achterschokbrekers van je auto vervangen zonder rijbewijs. Perfect aan te passen op uw auto, dit onderdeel aan kortingsprijs brengt u al het comfort van de weg die u wenst. Dit product wordt per stuk verkocht.
€ 79,83 € 99,83
Wiellager aan de achterkant

ASSEMBLAGE MET ENKELE ROLLER PER WIEL / MICROCAR MC1 MC2 3e uitvoering met geboorde en gegroefde schijven + MGO / LIGIER XTOO montage met geboorde en gegroefde schijven Deze achterste lagers zijn gemonteerd op de Microcar MC1/MC2/MGO, alsmede op de Ligier XTOO.
€ 27,20
Afdichting oliepomp Microcar, Chatenet, BellierjDM motor Yanmar

Afdichting oliepomp Microcar, Chatenet, Bellier en JDM met motor Yanmar De oliepomp wordt gebruikt om de oliedruk in het motorblok te handhaven en om de nodige olie naar de nodige onderdelen te laten circuleren. Als uw afdichting defect is, kan dit problemen veroorzaken met olielekkage, maar ook belangrijke smeringsproblemen.
€ 6,15
Afdichting waterpomp motor Yanmar

Waterpomp afdichting voor Microcar, Chatenet, BellierJDM met motor Yanmar De waterpomp pakking moet worden vervangen wanneer de waterpomp van uw VSP uitgerust met een motor Yanmarof als deze tekenen van koelvloeistoflekkage vertoont.
€ 5,34
Afstandsbediening en ontvangsteenheid voor Microcar MC1 en MC2

Samen voor Microcar MC1 en MC2 Uw deur gaat niet open met uw afstandsbediening en het probleem is niet de batterijen? Het is zeer zeker de ontvangerbox die vervangen moet worden. Eenmaal gelokaliseerd in uw Bellier Divane of in uw Bellier OpaleDe verandering is makkelijk te maken. Afhankelijk van de productie kan de behuizing groen of zwart zijn.
€ 133,10
Afstandsbediening en ontvangsteenheid voor Microcar MGO2

Openingssysteem voor Microcar MGO 2 Uw Microcar MGO 2 weigert te openen met uw afstandsbediening? Controleer eerst de batterij van uw afstandsbediening. Als de storing aanhoudt, is het waarschijnlijk de centralisatiekast die moet worden vervangen. Eenmaal in het voertuig, is deze operatie zeer eenvoudig uit te voeren. Opgelet, aangezien er verschillende assemblages bestaan, denk eraan om de pinnen van uw module te vergelijken met die van de foto
€ 157,30
Aile avant droite MICROCAR F8C

Microcar Rechter voorvleugel M8 Is uw voorspatbord beschadigd bij een verkeersongeval en moet u het veranderen? Met piecesanspermis kunt u profiteren van onze nieuwe onderdelen tegen discountprijzen.
€ 58,38
Courroie de climatisation

Microcar Ligier MGO2, M8, F8C, JSRC Microcar Ligier De aircogordel die compatibel is met de modellen MGO2, M8, F8C en JSRC is een essentieel onderdeel om je aircosysteem efficiënt te laten werken. Deze riem is met precisie ontworpen om een optimale krachtoverbrenging en betrouwbare aircoprestaties in je auto te garanderen. Met deze aircogordel kunt u genieten van een comfortabel en koel interieur op warme dagen, wat uw rijervaring ten goede komt. Kies dit vervangende kwaliteitsonderdeel om je aircosysteem in uitstekende staat te houden. Bestel vandaag nog voor een aangename rijomgeving het hele jaar door.
€ 0,00
Airconditioning radiator Microcar

Microcar MGo 3, MGo 4 en Dué 2 en 3 Uw airconditioner produceert geen koude meer, de radiator (of condensor) van uw airconditioner moet defect zijn, vervang deze door ons onderdeel van gelijkwaardige kwaliteit als het originele onderdeel tegen een prijs die veel lager is dan het originele onderdeel.
€ 171,32
Autoradio kabelboom Microcar MGO3

Autoradio harnas voor Microcar MGO3 Doet je radio het niet meer? En het probleem komt niet van je autoradio? Controleer je kabelboom, deze fragiele kabelboom is zeer gemakkelijk te vervangen. Piecesanspermis is de leider in de verkoop van onderdelen voor auto's zonder een licentie en in het bijzonder van elektrische harnassen.
€ 10,08
Bescherming onder engine microcar mc1 / mc2

MICROCAR MC1 / MC2 Deze bescherming onder de motor is alleen bedoeld voor auto's zonder rijbewijs Microcar MC1 / MC2. Hij zal u overtuigen door zijn efficiëntie, zijn robuustheid, maar ook door zijn opmerkelijk lage prijs.
€ 40,23
Bescherming onder engine microcar maagd

MICROCAR VIRGO 1-2-3 Deze bescherming onder de motor is uitsluitend voorbehouden aan Microcar MAAGD. Het zal opvallen door zijn hoge kwaliteit design, maar ook door zijn zeer lage prijs. Als u kwaliteit en goedkope onderdelen voor uw auto wilt, bent u op de juiste plaats!
€ 56,97
Binnen deurklink links Microcar

Deurklink voor Microcar MGo 1 en 2, M8, F8C en Dué Coupé Piecesanspermis.fr biedt u deze chroom interieur deurklink voor de MGo 1 en 2, M8, F8C en Dué Coupé modellen van het merk VSP Microcar tegen kortingsprijs.
€ 33,17
Borstelhouder voor YANMAR starter

HITACHI starter (YANMAR) Deze Hitachi borstelhouder is ontworpen om te passen op de motor Yanmar . Met een eenvoudige installatie en een voordelige prijs, is dit onderdeel voor u gemaakt !
€ 37,21
Durite supérieur de refroidissement Microcar

Microcar MC1, MC2 met motor Yanmar Is uw koelslang doorboord of poreus? Aarzel niet, ons originele onderdeel is voor u gemaakt, met onverslaanbare kwaliteit en tegen de beste prijs voor Microcar MC1 of MC2 motor Yanmar
€ 33,17
Bovenste slang

Bovenste slang Deze bovenslang is bedoeld voor modellen van het merk Lombardini . Het is een semi-flexibel plastic onderdeel voor het bovenste deel van uw radiator. Wij zijn van mening dat een slang aan het einde van zijn levensduur een lekkende en poreuze slang is. Wacht niet langer en bestel dit onderdeel tegen de beste prijs! Het is gemonteerd op Microcar MC1 en MC2.
€ 25,11
Top slang Microcar VirgomC1, MC2 motor Lombardini

Microcar Virgo 1, 2 , 3 en MC1, MC2 motor Lombardini Uw bovenste koelvloeistof slang is beschadigd, aarzel dan niet en vervang het met onze nieuwe en originele onderdeel tegen een prijs tarten alle concurrentie op Piecesanspermis.fr
€ 37,21
bras de suspension arrière...

Ligier MicrocarOphangarm achter links/rechts , , Dué Microcar LigierDeze ophangingsarm is perfect compatibel met VSP , , Dué Een defecte arm (vervormd na een botsing) kan leiden tot verlies van controle over het voertuig en ernstige gevolgen hebben. Wacht dus niet langer met het vervangen van uw onderdelen en kies voor ons nieuwe onderdeel tegen de beste prijs
€ 93,17
Poignée de porte extérieure M8

EXTERNE DEURBEGELEIDING MICROCAR M8 / MGO / F8C en LIGIER JSRC Deze buitendeurgreep is aanpasbaar voor de M8, MGO en F8C modellen van het merk Microcar en Ligier Betrouwbaar en bestendig, gemakkelijk te monteren en u bent altijd verzekerd van een gereduceerde prijs!
€ 41,12
Raster van bumper

Bumperrooster Deze honingraat bumper grille zal een meer assertieve "look" te geven aan uw auto zonder rijbewijs. Het rooster is gemaakt van aluminium gaas. Het zal gemakkelijk worden gesneden om precies te passen op uw VSP ( Chatenet , Microcar ,...) Dit rooster is verkrijgbaar in de afmeting 1.25m * 30cm
€ 18,05
Câble accélérateur

Microcar Dué MC1/MC2 Focs motor en First Microcar Dué Originele gaskabel voor MC1/MC2- en First-modellen met Focs-motor. De kabel verbindt je gaspedaal met je motor, zodat je het motortoerental van je VSP kunt regelen.
€ 30,25
Câble de commande d'ouverture de porte Microcar

Microcar MC1 en MC2 De originele deurontgrendelingskabel is met precisie ontworpen voor een soepele, betrouwbare werking van het deurvergrendelingsmechanisme. Deze kabel is gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen en zorgt voor een moeiteloze bediening en een grotere duurzaamheid, zodat je veilig en gemakkelijk toegang hebt tot je auto zonder rijbewijs. Kies deze originele deurontgrendelingskabel voor een soepele werking van je portiervergrendeling en voor gemoedsrust onderweg.
€ 25,11
Câble de commande de chauffage Microcar

Microcar MGO 1 Microcar De originele kachelbedieningskabel voor MGO 1 zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare regeling van de temperatuur in je auto. Deze kabel is vervaardigd volgens strenge normen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en optimale prestaties, zodat je zelfs bij koud weer verzekerd bent van een efficiënte verwarming voor een comfortabele rijervaring. Kies voor deze originele kachelbedieningskabel om een aangenaam, warm interieur te behouden tijdens je reizen
€ 19,06
Cardan de colonne de...

Microcar Universele stuurkolomverbinding MC1 / MC2 Onze originele universele stuurkolomverbinding past precies en is perfect compatibel met de gespecificeerde modellen, zodat de installatie eenvoudig en efficiënt is. Zorg voor veilig rijden door te kiezen voor onze originele universele stuurkolomverbinding, ontworpen om de stabiliteit en precisie van je stuursysteem te behouden. MicrocarKies voor betrouwbaarheid en veiligheid door onze originele universele stuurkolomverbinding voor je auto te kiezen. Onze universele stuurkolomverbinding geeft je extra gemoedsrust tijdens je dagelijkse ritten en avonturen op de weg.
€ 83,69
Câble inverseur Casalini, Microcar

Microcar Casalini Lyra Eencilinder en Ydea Laat je aandrijflijn soepel lopen met onze hoogwaardige, aanpasbare achteruitrijsnoer. Dankzij de eenvoudige installatie en de compatibiliteit met een reeks rijbewijsvrije automodellen is dit de ideale keuze voor zowel doe-het-zelvers als autoprofessionals. Dankzij de robuuste constructie en het vermogen om zware wegomstandigheden te weerstaan, geeft onze aanpasbare omkeerschakelkabel je een nauwkeurige en betrouwbare controle over de transmissie, zodat je met een gerust hart van het rijden kunt genieten. Bestel vandaag nog voor optimale transmissieprestaties en een veilige rijervaring
€ 20,07