Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Betaling in 3x zonder kosten

Paiement en 3x sans frais par CB

BETALING IN 3 of 4 TIJDEN ZONDER KOSTEN PER BANKKAART.

Moet u uw auto dringend laten repareren zonder rijbewijs? Onverwachte uitgaven en pech? Piecesanspermis.fr biedt u een financiering oplossing om te betalen uw bestelling in 3 of 4 keer zonder kosten.

MEERMAALS BETALEN OP PIECESANSPERMIS.FR

Als het bedrag van uw bestelling hoger is dan 150 euro, Piecesanspermis.fr biedt u een eenvoudige en veilige oplossing van betaling in 3 x zonder kosten met een creditcard. Als het bedrag van uw bestelling hoger is dan 350€ dan een betaling in 4 x zonder kosten zal worden aangeboden aan u. De totale kostprijs van uw financiering bedraagt dus 0%, wat voor u een echt voordeel is!

GEÏNTEResseerd in 3 of 4 VRIENDELIJKE BETALINGEN PER CB?

De oplossing van betaling in termijnen zal u worden aangeboden zodra het bedrag van 150 euro aan producten aan het winkelmandje is toegevoegd. Het bedrag van uw maandelijkse betalingen wordt in 3 gelijke delen gesplitst en elke maand op de orderdatum afgeschreven. Hetzelfde geldt voor betaling in 4 x zonder kosten vanaf €350 van aankoop.

Zodra u uw bestelling op onze site hebt afgerond, klikt u op de knop"3 x met kredietkaart" en kiest u de oplossing "3 x met kredietkaart".

Nadat u voor deze optie hebt gekozen, hoeft u alleen nog maar uw bankgegevens in te vullen en de 1e maandelijkse betaling wordt uitgevoerd en vervolgens de 2 andere binnen 30 dagen elk(hetzelfde voor de 4 x gratis oplossing)

Net als bij een klassieke online betaling, verschijnt er een bevestigingspagina voor uw bestelling. U ontvangt dan een e-mail ter bevestiging van de betaling (onder voorbehoud van aanvaarding door Alma Financement)

* Deze betaalmethode is niet beschikbaar voor betalingen in de winkel, Paypal en bankoverschrijving.